La llum és tot i res. És el camí que marca el ritme de la vida, la que revela les emocions que sentim cada dia i qui ens diu quan comença i acaba cada aventura.

La llum prové de fonts naturals, però quan aquesta s’amaga, les més sofisticades espelmes i làmpades substitueixen la seva fugida. És la part més emocional d’una celebració perquè impregna el record dels nostres convidats, per això, hem reinventat la il·luminació dels esdeveniments.

La luz es todo y nada. Es el camino que marca el ritmo de vida, la que revela las emociones que sentimos cada día y quién nos dice cuándo empieza y acaba cada aventura.

La luz proviene de fuentes naturales pero cuando ésta se esconde, las más sofisticadas velas, focos y lámparas suplen su huida. Es la parte más emocional de una celebración porque impregna el recuerdo de nuestros invitados, por ello, hemos reinventado la iluminación de eventos.

IMG_5836

Volem presentar-te les noves  lletres lluminoses d’ilallum, un element innovador. Fetes completament a mà, fusionant artesania i tecnologia, creant PER TU un element especial. Són lletres LLEUGERES, construïdes a base de cartró que facilita la seva mobilitat i instal·lació. EFICIENTS: utilitzem fons de llum LED  per aconseguir la màxima il•luminació amb el menor consum; i ÚNIQUES: pel nostre disseny i manera de treballar podem adaptar la tipografia, les dimensions i el color idoni per encaixar perfectament en el teu esdeveniment.

Queremos presentarte las nuevas letras luminosas de ilallum, un elemento innovador. Hechas completamente a mano fusionando artesanía y tecnología, creando PARA TI un elemento especial. Son LIGERAS, construidas a base de cartón que facilita su movilidad e instalación. EFICIENTES: utilizando fuentes de luz LED conseguimos la máxima iluminación con el menor consumo; y ÚNICAS: por nuestro diseño y forma de trabajar podemos adaptar la tipografía, el tamaño y el color idóneos para encajar perfectamente en tu evento.

IMG_5797

Les nostres lletres a més de decorar i il·luminar la teva festa, gràcies als seu material de construcció, permet que els participants de l’esdeveniment les puguin utilitzar com a una targeta “amb llum pròpia” on signar, escriure dedicatòries o detalls, convertint-les en un regal únic que després els nuvis o homenatjats podran conservar com a element de decoració a casa seva

Nuestras letras además de decorar e iluminar tu fiesta, gracias a su material de construcción, permiten que los participantes al evento las puedan utilizar como una tarjeta “con luz propia” donde firmar, escribir sus dedicatorias o detalles, convirtiéndolas en un regalo único que luego los novios o homenajeados podrán conservar como elemento de decoración en su casa.

IMG_6037

Descarrega’t AQUÍ el catàleg amb tota la informació i fes que a partir d’ara les teves festes brillin!

 

¡Descárgate AQUI el catálogo con toda la información y haz que a partir de ahora tus fiestas brillen!

 

IMG_5860

També fem les lletres tradicionals amb bombetes, posa’t en contacte amb nosaltres i et farem un pressupost sense cap compromís ajustant-nos a la teva idea i imatge!

Perquè et mereixes que les teves festes brillin amb llum pròpia! Escriu-nos!

 

También hacemos las letras tradicionales con bombillas, ponte en contacto con nosotros i te haremos un presupuesto sin ningún compromiso ajustándonos a tu idea e imagen!

Porque te mereces que tus fiestas brillen con luz propia. ¡Escríbenos!

 

Amb la col·laboració de Laia Ylla Foto i Sweet Weeding Planners
Con la colaboración de Laia Ylla Foto y Sweet Weeding Planners